您当前所在的位置是:老子有钱lzyq88 > 学科资源 > 学科网站 > 英语 > 试题练习

试卷命题 张昕

【字体: 】 【编辑日期:2011/7/8】 【编辑/来源:管理员】 【阅读:

 

一、基础常识运用
第一节:单项选择
ABC三个选项中,选出可以填入空白处的正确答案,并把答题卡对应题目的答案标号涂黑。
21. He is           honest boy, so we all like him.
     A. a                  B. an                  C. the
22. The           man on the left is Beckham, a famous football player.
     A. two                B. second              C. three
23. The 29th Olympic Games           in Beijing in 2008.
     A. is held             B. will hold             C. will be held
24. I didn't finish my homework, __________ my teacher was angry with me.
     A. so                  B. 不填              C. or
25. ----What did you do on May Day?
   ----I went shopping with my family, There________ so many people in the street.
A. was                 B. are                C. were
26. Look at the man over there, _______ he is!
A. How tall             B. How high           C. What a tall
27. ----Is this your dictionary?
   ----No,         is in my bag.
A. hers                B. mine               C. yours
28. ----Excuse me, do you know        ?
   ----I’m sorry. I am new here.
A. where is the nearest bus station
B. where the nearest bus station is
C. where the nearest bus station was
29. ----________ will you stay in America?
----About two months.
A. How many         B. How often          C. How long
30. ----Have you ever seen Tom and Jerry ?
----Sure. It is one of __ cartoons I have ever seen.
A. wonderful         B. the most wonderful   C. more wonderful
31. ----Hi, John. Shall we go to Australia for the long holiday?
----Sorry. I           there twice.
A. have gone         B. was                 C. have been
32. ----Shall we invite Tom to play football now?
   ----Oh, no. He           his clothes.
A. is washing         B. washes              C. has washed
33. I'm very hungry. Would you give me some           ?
A. water             B. juice                C. cake
34. Look out! The cup is           hot water.
A. full of             B. fill with             C. full
35. My father goes to work           his ear.
A. by                B. in                  C. on
第二节:完形填空
二.先通读下面的短文,读懂大意,然后从后面各题所给ABC三个选项中选择可以填入相应空白处的最佳答案。
Kelly Hall is    36    accountant(会计师). She works in a bank in town. She is    37     from morning till night.
She gets up at six o’clock in the morning and goes    38     at half past six. After that she prepares(准备)    39    . She has breakfast      40    the family at seven-fifteen. She goes to    41          42     eight.
She    43     work at four and     44      back home. She arrives home at five. At six she makes supper. After supper she has     45    rest. Sometimes she watches TV for a little while. She reads for about an hour before she goes to bed.
36. A. the                B. a                    C. an  
37. A. free               B. busy                 C. late 
38. A. running            B. to run                C. runs   
39. A. the breakfast        B. lunch                 C. breakfast 
40. A. and               B. in                    C. with
41. A. works             B. working               C. work  
42. A. past               B. after                 C. at     
43. A. begins             B. finishes               C. does 
44. A. is going            B. go                   C. goes  
45. A. many              B. a few                 C. a little
三、阅读理解
阅读下面的短文,从每题所给ABC三个选项中选出最佳答案。
(A)
    A mother and her young son got into a bus in a small city and sat down. The bus conductor came to them for their money. The mother said, “I want one ticket to Oxford,” and gave her a shilling(先令).
    The conductor looked at the small boy for a few seconds and then said to him, “How old are you, young man?”
    The mother began speaking, but the conductor stopped her, and the boy said, “I’m four years old at home, and two and a half in buses and trains.”
    The mother took six pence(便士) out of her bag and gave the money to the conductor. The conductor gave her one and a half tickets.
   46. One day the mother took a bus             .
      A. to a small city      B. to get some money    C. with her son                  
   47. The mother gave the conductor             pence in all(总共)that day.
      A. 12               B. 16                  C. 18
   48. The mother was              .
      A. honest            B. not honest (诚实)      C. very clever 
   49. The conductor asked              how old he was.
      A. the little boy       B. the mother          C. the bus driver
   50. The boy was               years old then.
      A. two              B. four               C. two and a half
(B)
Last Sunday the Whites went to the park. They got home very late. Father opened the front door and they both went into the house. It was very dark(黑暗的), so mother turned on the light. On the way to their bedroom, mother said, “Listen, John! I can hear someone in the bedroom.” They stood quietly outside the bedroom door. They could hear some voices in the room.
    “You’re right,” father said. “There are two men in it. They are talking.” Then he shouted, “Who is there?” But no one answered. Father opened the door quickly and turned on the light. The room was empty. Then father found something and laughed. The radio was still on! “I forgot to turn it off this morning.” Father said.
   51. The Whites went home               .
      A. in the morning     B. in the afternoon     C. in the evening
   52. They went into the house from              .
      A. the door          B. the front door      C. the both side door
   53. Mother heard someone talking              .
A. when she got into the bedroom
B. when she was on the way to the bedroom
      C. When she got into the kitchen
   54. There were                talking in the bedroom.
      A. two women        B. a man and a woman   C. two men
   55. The people talking in the bedroom were           .
A. thieves            B. white’s relatives   C. speakers in the radio
(C)
Mrs Jones lives near her school, and she always walks there in the morning. All her students in her class are very young. On a very cold and windy morning in October, Mrs Jones walked to the school, the cold wind went into her eyes, and big tears began running out of them. She reached the school, opened the door and went into the hall. It was nice and warm there and Mrs Jones was happy. But the small boy looked at her for a few seconds, put his arm around her and said kindly, "Don’t cry, Miss. School isn't very bad.”
56. What is Mrs. Jones? She is a      .
A. student             B. woman teacher         C. kind mother 
57. The small boy was not     to understand why tears ran out of Mrs Jones' eyes.
A. old enough         B. clever enough         C. enough old
58. The young students                  Mrs Jones very much.
A. love              B. hated                C. enjoy             
59. Mrs Jones goes to school          .
A. by bike           B. by bus                C. on foot
60. It was            that day.
A. fine                B. windy                  C. sunny
第二部分   非选择题 
四.根据下列句子中所给汉语意思,写出空缺处各单词的正确形式(每空只写一个词)
61. I couldn’t fall _________ (睡着)last night    
62. Would you like some ____________土豆),Lily 
63. There were __________四十boys in my class
64. It was ____________ (星期三) yesterday.
65. I like ___________ (春天) very much.
五、完成对话
根据对话内容和首字母提示,在每个空缺处填入一个适当的词,使整段对话意思完整 (每空限填一词)
A: Hi, Kate.
 B: Hi, Bill.
A: What are you going to     66     next Sunday?
B: Nothing much. What     67     you?
A:     68     go to the zoo. I hear there’s a dolphin show in the zoo.
B: A dolphin show?      69    idea! How can we     70     there?
A: By bus    71     by bike?
B: OK. Let’s go by bike.     72     shall we meet?
A: What about nine-thirty?
B:    73     OK.
A:     74      shall we meet then?
B: At the zoo gate, OK?
A: OK. See you     75    .
 66. d        67. a       68. L       69. G         70. g       
 71. o          72.W        73. T        74. W           75.t__________
六、完形填空
通读下面短文,掌握其大意,然后从短文后面的括号内选出可以填入短文空格的词,并将所选词的字母代号填入答题栏中相应题号后的空格线上。
What is the biggest animal of all? The whale() 76 . The blue whales are the    77  whales. Some blue whales weigh more 78  a hundred tons (). 79   heavy that isJust think of a bus. A bus is big and heavy,   80  it weighs only about fifteen tons. A bus is about eight metres   81, but some blue whales are as long as thirty metres! Though (虽然)whales are  82  big, they are a gentle kind of giant(巨物) . They live together and   83  each other. Now we know whales "talk” to each other  84  the water. And the giants "speak"  85  singing birds.
(A. long B. so C. help D. in E. like F. is      G.. biggest H. than I. How J. but )
      
76.       77.       78.       79.       80.       
81.       82.       83.       84.______ 85.        
七、阅读理解
A.阅读(A)(B)(C)段文章,并做每篇后面的题目。从ABCD四个选项中,选出正确答案,并把你选择的字母代号填入短文后相应题号的横线上。
(A)
Good morningeverybodyMy talk for today is “Early Money”I’m going to tell you about the money used in the early daysWe don't know how early people began to use moneybut we know some things were used as money thousands of years agoIn early times in some European countriessalt was very difficult to getso it was used as moneyIn some parts of Asiapeople used tea as moneyAnd in AmericaIndians used nuts and other thingsMaybe the most popular money of all was some kind of animalTodayin some places cows are still used as a kind of money
Chinese were the first people to use coins as moneyHere are some coins of the pastYou can come over and have a look
86. The talk is about_______
A. money     B. early money      C. coins        D. late
87. _______knows how early people started to use money
A. Nobody    B. Everybody      C. The speaker D. America
88. People used things as money ______ ago
A. a thousand years             Bone hundred years
C. thousands of years            D. thousands of
89. In some places of Asia, ________ was used as money in early times
Atea         Bsalt         Conly a kind of animal D. money
(B)
All the cities are quite the sameLiving in a modern Australian city is not very different from living in an American cityBut there are some differences on farms
In many parts of the worldfarmers and their families live in villages or townsIn the United Stateseach farm family lives in its own fieldsUsually their neighbors live far awayIt’s hard for them to see each other on weekdaysTheir children take school buses to the nearest schoolsThese schools are only for the farm families in this area地区).In some areasthere are small schools for a few farm familiesand the children walk to schools
Life keeps changing for everyoneSo do farmersToday there are carsgood roadsradiostelevision sets and there are modern machines for farmingAll of these are changing farm life
90. Living in a modern Australian city is almost差不多 _______living in an American city
A. different from                    B. comfortable like
C. the same as                      D. the same
91. Usually farm families live in ______
A. big cities                        Bthe country 
Cevery town                      D. the world
92. The farmers in _______ can visit each other easily on weekdays
A. the world                        B. Australia  
C. the United States                  D. China
(C)
A girl with blue eyes is a blue-eyed girlA man with long legs is a long-legged manA woman with white hair is a white-haired womanChildren with good looks are good-looking childrenWhat do you do when you want to buy clothesYou go to a shopIf you can find clothes that are the right size for youand if they are ready to wearyou will probably buy them They are called ready-made clothesIf you can't find clothes that are the right size you will go to a tailor'sThe tailor can make clothes for youWe call this kind of clothes tailor-made clothes
What do you wear when it rains heavilyYou wear a coat that will keep the rain outIt is called a raincoatIt is made of waterproof clothThere is a lot of rain in EnglandIf you come to Englandbring both a raincoat and an umbrellaYou will find them useful
93. If you want to buy ______ clothesyou should go to a shop
A. tailor-made     B. ready-made    C. man-made    D. make
94. If a girl has very long hairyou can call her a _____girl
A. long-hair       B. long-haired    Cbeautiful    D. bad
95. A “hand-made doll” means _______
A. the doll is made by hand
B. you can get the doll with your hands
C. you must make the doll with your hands
D. both a raincoat and an umbrella
B.阅读(D)段文章,从文后六个选项中,选出能够填入空白处的选项,使文章完整连贯,并将其字母代号填入题后相应的空格线上。
(D)
As we all know, weather changes are different from other world problems
 96  It goes wherever it wants to
 F1oodsstrong windsdroughts, earthquakesand things like that show us
what a change in climate could bring upon us97 They may hunt people who
1ive where they happenIf a11 countries work together to 1earn about the danger of
naturewe can make it 1ess dangerous and less expensive by helping each Other.
 Luckilyin 1873the IMO (国际气象组织) was founded 98 Our country
Joined it in 1972. World Meteorological Day (世界气象日) is celebrated each year on March 23rd
  99   Because it can change the weatherA11 of the countries around the world are trying their best to protect the environment 100  People know that if we don’t protect our environment or pay any attention to (关注) the change in the weather and climatebad things will happen
A. They say that those changes could happen at any time.
B. The weather is not part of any country
C. They found a11 kinds of ways to do it.
D. Todayit has 187 countries and regions (地区) as members
E. More and more people are 1earning that the environment is very important.
F. It was very good.
96.         97.           98.          99.             100.           
八、根据所给汉语意思,在下面各题的空缺处填上恰当的词,使句子完整。(每空只填写一词)
101. 欢迎2008年来北京。
                         Beijing in 2008.
102. 晚饭后你常去散步吗?
Do you often                          a walk after supper?
103.大家相信他迟早会来。
We believe he will be back               or            .
104.来吧,孩子们!该吃午饭了。
Come on, boys and girls.                            to have lunch.
105. 他跑得太快以至于我赶不上他。
He ran ___________ fast             I couldn’t catch up with him.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
参考答案
21---25BBCAC    26---30ABBCB
31---35 CACAB 36---40 BBACC    41---45 CCBCC      
46---50 CCBAB 51—55 CBBCC    56---60 BAACB 
61. asleep  62. potatoes  63. forty 64.Wendesday 65. spring
66. do 67. about 68. Let’s 69. Good 70. get 
71. or 72. When 73. That’s 74. Where 75. then 
76. F 77.G 78.H 79.I 80. J 
81. A 82.B 83.C  84. D 85.E
86.B 87.A 88.C 89.A 90.C
91. B 92.B   93.B 94.B 95.A
 96.B 97.A   98.D 99.E 100.C
101. Welcome, to 102. go, for
103. sooner, later 104. It’s, time
   105. so, that
 
XML 地图 | Sitemap 地图